Whitepaper: Smart Product Conversion (NL)

Voor leveranciers, groothandels en retail organisaties die veel tijd en energie kwijt zijn aan het omzetten van productinformatie naar eigen structuren en formaten of naar internationale industrie-standaarden (zoals ETIM, GS1, Amazon of Bol.com), heeft Squadra Machine Learning Company de Smart Product Conversion tool ontwikkeld.

Deze tool maakt gebruik van kunstmatige intelligentie algoritmes om de conversie van productinformatie naar een gekozen standaard te vergemakkelijken. Door de Smart Product Conversion tool te gebruiken kan enorm veel tijd en moeite bespaard worden.

Wil je hier meer over weten, download dan onze whitepaper!

Download the file here

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and
Terms of Service apply.

Do you want to know more? Feel free to contact Squadra or send an e-mail to guus.vandemond@squadra.nl
or call +31 6 29502018