Management Workshop ‘Product Information Management’

Product Informatie uitwisseling in de keten op basis GS1 standard

“Data is het nieuwe goud”. Steeds meer bedrijven onderkennen dat rijke, kwalitatieve data een randvoorwaarde is voor hun digitale transformatie, het optimaliseren van de customer experience en hun op data gebaseerde besluitvorming. Daarnaast dwingt ook wet- en regelgeving bedrijven om data daadwerkelijk op orde te hebben.

In het product data domein staan informatie uitwisseling tussen partijen in de waardeketen, Product Information Management (PIM) en data standaarden bij veel bedrijven hoog op de agenda.

Om die reden organiseren GS1 en Squadra een reeks van workshops over dit onderwerp. Op 10 Oktober is de volgende workshop voor managers verantwoordelijk voor product data in de “DIY, tuin of dier”-branche.

N.B. Mocht je eenzelfde behoefte hebben maar actief zijn in een andere branche, neem dan contact op met jos.schreurs@squadra.nl

Het programma

Tijdens de interactieve en praktische workshop van een dag komt het volgende aan bod:

  • Wat is het belang van product information management?
  • Hoe maak ik een business case?
  • Hoe krijg ik het onderwerp intern op de agenda?
  • Hoe organiseer ik dit in mijn organisatie?
  • Welke systemen kan ik het beste inzetten? Hoe pak ik een PIM-systeemselectieproces aan?
  • Hoe werkt de GS1 datapool?
  • Praktische tips en valkuilen.
Voor wie?

Senior managers bij leveranciers, groothandels en retailers die actief zijn in de sector doe-het-zelf, tuin en dier en die verantwoordelijk zijn voor de inrichting en het borgen van product information management en de GS1 datapool binnen de organisatie.

N.B. Je kunt per organisate 1 persoon inschrijven. We accepteren deelnemers op volgorde van inschrijving. Voor meer informatie en inschrijven kun je terecht op de website van GS1.

Do you want to know more? Feel free to contact Squadra.
Send an e-mail to jos.schreurs@squadra.nl (+31 6 53 35 29 45)